Полк "Азов" попередив, що від імені нібито їхнього бійця розсилають фейкові листи журналістам та органам влади

Полк "Азов" заявив, що вже шукає причетних до провокації
Фото: АЗОВ / Twitter
Український полк "Азов", який воює проти російських окупантів, проінформував 4 квітня в Telegram про провокацію з використанням електронної пошти.

"Звернення полку "Азов". На офіційні електронні адреси представників влади, міністерств, журналістів тощо надходять листи провокативного характеру нібито від бійця полку "Азов". [...] Сам відправник і викладена ним позиція не мають жодного відношення до полку "Азов", – ідеться в повідомленні.

Представники "Азову" з'ясували, що листи надіслано за допомогою хостингу у швейцарському Цюриху, а електронну скриньку створено лише 22 березня 2022 року, "певно, з метою розповсюдження дискредитативної інформації".

"Пошук зловмисників уже розпочався, тому не радимо нікому повторювати подібні фокуси. Ми все бачимо і знаємо заздалегідь", – заявили українські військові.

На опублікованому скріншоті зафіксовано, як відправник на ім'я "Володимир Азов" пише, що "у бл...дських російських свинях більше порядності, ніж у наших придворних блазнях", і йдеться про якусь зраду керівництва України.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)