"Постійна робота російської артилерії, небо кишить ворожими дронами". ССО України показали, як вибивали окупантів із Роботиного

Групи ССО України були одними з перших, хто вибивав ворога на підступах до Роботиного
Фото: Сили Спеціальних Операцій ЗС України / Telegram

Пресцентр Сил спеціальних операцій 25 серпня показав у Telegram, як українські військові вибивали російських окупантів із Роботиного Запорізької області.

У пресцентрі наголосили, що групи ССО України були одними з перших, хто вибивав ворога на підступах до населеного пункту.

"Це відбувалося в украй непростих умовах: постійна робота російської артилерії, небо кишить ворожими дронами, надзвичайно близький стрілецький контакт із противником, який намагався в будь-який спосіб утримати займану ним ділянку", – ідеться в повідомленні.

У підписі до опублікованого відео зазначено, що воно "демонструє лише невеликий фрагмент роботи наших воїнів, які мали знищити противника і вичавити його з позицій".

Контекст:

22 серпня в Міноборони України повідомили, що українські військовослужбовці зайшли в Роботине. Вони провели негайну евакуацію місцевих жителів.

23 серпня в Генштабі ЗСУ заявили, що після звільнення Роботиного сили оборони просунулися до Новопрокопівки й закріпилися на нових рубежах на мелітопольському напрямку.