Рятувальники ДСНС евакуювали людей до підвалу під час обстрілу бойовиками Станиці Луганської. Відео

Бойовики обстріляли Станицю Луганську сьогодні вранці
Фото: dsns.gov.ua

Рятувальники Держслужби України з надзвичайних ситуацій допомагали евакуювати людей у підвальні приміщення під час обстрілу бойовиками Станиці Луганської у Луганській області. Про це 17 лютого повідомила пресслужба ДСНС.

У відомстві зазначили, що залучили 15 осіб особового складу, зокрема піротехнічне відділення, а також чотири одиниці техніки.

Контекст:

17 лютого ситуація на Донбасі загострилася. Бойовики обстрілюють, зокрема із забороненого Мінськими угодами озброєння, населені пункти, які перебувають під контролем України.

Приблизно о 9.00 бойовики обстріляли з важкого озброєння дитячий садок у Станиці Луганській. Під час провокації з боку незаконних збройних формувань у закладі перебували 20 дітей та 18 працівників, їх евакуювали. Унаслідок атаки окупантів постраждали троє працівників дитячого садка – дві жінки та чоловік дістали контузії.

У ЗСУ зазначили, що бойовики намагаються звинуватити в цій провокації українську сторону, поширюючи фейки про обстріл дитсадка.

За даними штабу ООС, станом на 14.00 окупанти на Донбасі порушили режим тиші вже 34 рази, поранено військових та цивільних.