Росіяни атакували Одеську область п'ятьма ракетами, дві збили над морем – Братчук

Бійці ЗСУ знищили два ворожі "Калібри"
Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces / Facebook
21 серпня окупанти атакували Одеську область п'ятьма ракетами. Про це повідомив у Telegram речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За його інформацією, три ракети влучили по території одного із сільськогосподарських підприємств Одеського району. Є влучання у зерносховище.

Постраждалих унаслідок удару немає. На місці інциденту працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Братчук зазначив, що дві ракети збили над морем.

У командуванні ЗСУ "Південь" уточнили, що бійці командування збили дві ракети "Калібр", поінформувала пресслужба Одеської міськради.

"21 серпня приблизно о 3.00 зенітним ракетним підрозділом повітряного командування "Південь" над морем знищено дві крилаті ракети типу "Калібр", які окупанти випустили саме з акваторії Чорного моря", – ідеться в повідомленні.

До того в командуванні "Південь" повідомляли, що в Чорному морі розміщено три ворожі ракетоносії із сумарним залпом на 20 ракет "Калібр".

Контекст:

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти постійно обстрілюють Одесу та Одеську область ракетами морського, повітряного і наземного базування.

За підрахунками української влади станом на середину липня, загарбники від початку війни випустили по території України понад 3 тис. ракет, частину з них збили сили ППО.