Росіяни атакували ракетами Дніпро та область. Є приліт у промислове підприємство, поновлюють вимкнення світла

У Дніпропетровській області поновлять вимкнення електроенергії
Фото: depositphotos.com
Уранці 31 жовтня російські окупанти атакували територію Дніпропетровської області. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко в Telegram.

"Росіяни поцілили по об'єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Серйозні руйнування. Працюють усі служби", – написав він.

Як зазначив "Інформатор", о 9.48 жителі Дніпра почули два вибухи, о 9.51 пролунав третій, а о 9.52 – четвертий.

У Дніпрі через серію вибухів зупинили деякий громадський транспорт. Департамент транспорту міськради повідомив у Telegram, що зупинено рух тролейбусів маршруту №6 на житловий масив Придніпровський і через Південний міст.

Тролейбуси маршруту №6 курсуватимуть від площі Соборна до провулка Добровольців – набережна Перемога (район Південного мосту).

Також тимчасово зупинено рух автобусних маршрутів №18 та №134, повідомили в департаменті.

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Дніпропетровської області Олександр Вілкул написав, що під час ранкового ракетного обстрілу міста дві ракети збила ППО, одна крилата ракета влучила у промислове підприємство. Втрат унаслідок прильоту немає.

Також Резніченко повідомив, що під час повітряної тривоги в області збили дев'ять крилатих ракет.

О 12.01 Резніченко написав, що в області знову почалися вимкнення світла, оскільки система не може впоратися з навантаженням після атаки росіян.

Він закликав заощаджувати електроенергію, особливо в періоди із 6.00 до 11.00 та із 17.00 до 23.00.

Контекст:

Уранці 31 жовтня російські війська масово атакували територію України, зокрема столицю. Загалом росіяни запустили понад 50 ракет, за даними Повітряних сил України, 44 з них збили.

Відомо про удари РФ по об'єктах інфраструктури в Київській, Запорізькій, Харківській, Черкаській, Кіровоградській, Чернівецькій і Дніпропетровській областях. Повітряна тривога лунала по всій Україні, після 10.00 її почали поступово скасовувати.

Одна з ракет окупантів упала на території Молдови, її збили сили ППО України.

Через масовані обстріли критичної інфраструктури в Україні вводять екстрені вимкнення електроенергії, оголосили в Офісі президента.