У Києві не зафіксували влучень російських ракет, але через пошкодження енергооб'єкта біля столиці 80% споживачів залишилися без водопостачання

Влада Києва закликала жителів столиці запастися водою з найближчих бюветів і точок продажу
Фото: СВКП "Київводфонд" / Facebook
У Києві внаслідок атаки російських окупантів уранці 31 жовтня не зафіксували влучень.

Про це повідомляють у Telegram міської військової адміністрації (КМВА).

"Завдяки ефективній роботі сил ППО влучань по Києву не зафіксовано, – ідеться в повідомленні. – Проте ранкові удари по Київській області вплинули на водо- та енергопостачання столиці".

Через пошкодження енергооб'єкта біля Києва 80% споживачів столиці залишаються без водопостачання, зазначив у Facebook мер міста Віталій Кличко.

"Фахівці "Київводоканалу" працюють над тим, щоб якнайшвидше відновити роботу водопровідних станцій… Про всяк випадок просимо запастися водою з найближчих бюветів і точок продажу. Спеціалісти роблять усе можливе, щоб повернути воду у квартири киян", – написав Кличко.

Він додав, що "працюють також і енергетики, щоб відновити енергопостачання у 350 тис. помешкань Києва, які залишилися без світла".

Актуальну інформацію про роботу бюветних комплексів у Києві опубліковано на сайті спеціалізованого КП "Київводфонд". 

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 31 жовтня російські війська масово атакували територію України, зокрема столицю. Загалом росіяни запустили понад 50 ракет, за даними Повітряних сил України, 44 з них збили.

Відомо про удари РФ по об'єктах інфраструктури в Київській, Запорізькій, Харківській, Черкаській, Кіровоградській, Чернівецькій і Дніпропетровській областях.

Одна з ракет окупантів упала на території Молдови, її збили сили ППО України.

Повітряна тривога лунала по всій Україні, після 10.00 її почали поступово скасовувати.

Через масовані обстріли критичної інфраструктури в Україні вводять екстрені вимкнення електроенергії, оголосили в Офісі президента.