Росіяни масово обстріляли Слов'янськ, загинув чоловік

Внаслідок обстрілу поранено жінку, загинув 86-річний чоловік
Фото: Вадим Лях / Facebook

Увечері, 12 вересня, Слов'янськ Донецької області вкотре зазнав масованого обстрілу російських окупантів. Про це начальник міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях повідомив у Facebook.

"Два прильоти в багатоповерхову забудову. Пряме потрапляння до п'ятиповерхівки по вулиці Поштовій, 12. Постраждали і розташовані поряд будинки по вулиці Свободи. Ще один "приліт"– у багатоповерхівки на Світлодарській,3. Також пошкоджено довколишні будинки",– повідомив він.

За словами Ляха, місця інших попадань встановлюються ДСНС та поліцією. Внаслідок обстрілу поранено жінку, загинув 86-річний чоловік.

"З ранку РЕМ веде роботи на місцях прильотів. Ремонтники займаються відновленням подачі електроенергії на вулиці Ярослава Мудрого та обстеженням пошкоджень на Поштовій, Свободі та Світлодарській",– додав він.

 

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого. У квітні росіяни були вигнані із північних областей, зараз бої йдуть на сході та півдні країни.

За інформацією Кириленка, Збройні сили Україниконтролюють 45% на Донеччині. Ця оцінка Кириленка не змінюється з початку червня.

За даними Ляха на 11 вересня, з початку вторгнення в результаті російських обстрілів загинули 22 і було поранено 83 мирних мешканців Слов'янська. Місто зараз постійно страждає від російських обстрілів.