Росіяни завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці, атакували дві школи та пожежну частину. Фото

У Донецькій області зараз немає безпечних населених пунктів, зазначили в ОВА
Фото: Головне управління ДСНС України в Донецькій області / Facebook
30 серпня російські окупаційні війська завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці Донецької області. Про це в ефірі Суспільного повідомила речниця Донецької військової адміністрації Тетяна Ігнатченко.

"Унаслідок обстрілу були вражені цивільні об'єкти: дитячий будинок творчості, палац культури та дві школи", – повідомила вона.

Ігнатченко зазначила, що в Донецькій області зараз немає безпечних населених пунктів, і закликала людей евакуюватися.

Уранці під ракетний обстріл окупантів потрапила будівля пожежно-рятувальної частини в Дружківці, повідомило управління ДСНС у Донецькій області.

"Унаслідок обстрілу пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини (вибито всі шибки, пошкоджено в'їзні ворота, покрівлю, огорожу), також пошкоджено службовий автомобіль. Особовий склад підрозділу не постраждав", – ідеться в повідомленні.

За минулу добу російська армія, за даними Нацполіції, обстріляла 15 міст та сіл Донецької області, зруйновано або пошкоджено 61 цивільний об'єкт, з них 45 – житлові будинки. Загинули двоє мирних жителів, поранено четверо.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російська армія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого. У квітні росіян вигнали з північних областей, бої тривають на сході та півдні країни.

Донецьку область Збройні сили України контролюють на 45%, заявив голова ОВА 17 серпня.