Російські окупанти увірвалися до херсонського офісу представництва президента України в АР Крим

Окупанти зняли в офісі державний прапор та, імовірно, викрали з приміщення документацію
Фото: ua.depositphotos.com
У Херсоні російські загарбники проникли в офіс представництва президента України в АР Крим та зняли державний прапор. Про це 28 березня повідомила у Facebook пресслужба представництва.

Зазначають, що окупанти, імовірно, викрали з приміщення документацію.

"Сьогодні представництву стало відомо про неправомірне проникнення окупантів до нашого офісу в Херсоні: зламали двері, зняли державний прапор та, імовірно, винесли техніку та документи, що залишались у приміщенні представництва", – ідеться в повідомленні.

Інформацію про проникнення окупантів в офіс представництва перевіряють правоохоронці, водночас громадян закликають утриматися від відвідування установи, оскільки можливі провокації.

Крім того, повідомляють, що представництво в Херсоні тимчасово припинило роботу у зв'язку з бойовими діями та новим етапом агресії Росії на території України.

"Співробітники представництва працюють дистанційно та на підконтрольній уряду України території задля виконання своїх посадових обов’язків і допомоги громадянам України з окупованого Криму, які звертаються до представництва", – ідеться в повідомленні.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія окупувала Крим після силової блокади українських військових частин та незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до Російської Федерації не визнають Україна та більшість країн світу.