Російські окупанти вбили п'ятьох цивільних у Донецькій області – ОВА

Кириленко повідомив про жертв російських обстрілів у Донецькій області
Фото: Павло Кириленко / Facebook
Жертвами російських обстрілів у Донецькій облапсті 21 липня стало п'ятеро цивільних. Про це голова Донецької обласної державної (військової) адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

"Росіяни вбили п'ятьох мирних жителів Донецької області: трьох – у Сіверську, одного – у Павлівці й одного – у Мар'їнці. Ще 10 людей отримали поранення", – написав він.

Окрім того, учора Кириленко повідомляв, що окупанти атакували школи у Краматорську та Костянтинівці, у Краматорську з-під завалів будівлі витягли тіло чоловіка, у ДСНС не відкидають, що під завалами може перебувати ще двоє людей.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення, за даними місцевої влади, у Донецькій області загинуло 637 мирних жителів, 1641 дістав поранення. У цих даних не враховано інформації з окупованих Маріуполя та Волновахи (за оцінкою міськради Маріуполя, у місті загинуло приблизно 20 тис. осіб). 

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

На початку квітня ЗСУ вигнали окупантів із північних областей України, із середини квітня загарбники зосередили сили на сході України.

Донецьку область Збройні сили України контролюють на 45%, говорив Кириленко 2 липня.