Російські війська ввечері вдарили двома ракетами по Харкову, прилетіло поряд із приватними житловими будинками

Унаслідок російської атаки по Харкову попередньо обійшлося без руйнувань і постраждалих, зазначив Терехов
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

Російські окупаційні війська ввечері 7 січня завдали ракетних ударів по Харкову, у місті пролунало кілька вибухів. Про це в Telegram о 22.09 повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Окупанти завдали двох ударів по Харкову, попередньо, ракетами С-300", – написав о 22.35 у Telegram голова ОВА Олег Синєгубов.

Терехов о 22.59 поінформував у Telegram, що "прилетіло поряд із приватними житловими будинками" в одному з районів міста.

"Попередньо – без руйнувань і постраждалих. На місці працюють усі відповідні служби", – наголосив мер Харкова.

За словами Синєгубова, під час російської атаки також зафіксували влучання у Вовчанській громаді.

За даними сайта alerts.in.ua, повітряну тривогу у Харківській області оголосили о 21.11. О 22.10 Повітряні сили ЗСУ попередили в Telegram про загрозу застосування окупантами балістичного озброєння.

Контекст:

Російські окупанти після початку повномасштабного вторгнення в Україну у лютому 2022 року регулярно обстрілюють Харків і територію області.

Наприкінці 2023-го й на початку 2024 року обстріли Харкова з боку країни-агресора Росії почастішали. Зокрема, 2 січня 2024 року агресор завдав по Харкову ударів ракетами "Іскандер-М", унаслідок яких, за даними Нацполіції постраждало понад 60 осіб. В епіцентрі обстрілу пошкоджено приблизно 40 будинків.