Шмигаль подякував енергетикам за героїчну роботу в умовах війни

Шмигаль (праворуч): Поки ворог руйнує мирні міста, енергетики героїчно роблять усе, аби наша країна продовжувала жити
Фото: Денис Шмигаль / Telegram
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль надав державні нагороди українським енергетикам, які героїчно працюють на передовій. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Відвідав сьогодні енергетиків, які фактично працюють на передовій. Відзначив їх державними нагородами. Поки ворог руйнує наші мирні міста, енергетики героїчно роблять усе, аби наша країна продовжувала жити", – написав Шмигаль.

Він додав, що з першого дня війни працівники Київського регіонального центру обслуговування мережі ремонтували об'єкти системи передавання поблизу найгарячіших точок у Київській області: Василькова, Гостомеля та Нових Петрівців.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

У пресслужбі ДТЕК повідомили 23 березня, що з початку війни тільки в Київській області енергетики компанії змогли повернути світло приблизно 100 тис. сімей, які постраждали від обстрілу російських окупантів. Понад 30 аварійних бригад компанії разом із військовими працюють над відновленням електроенергії в області в режимі 24/7. Загалом по всій країні знеструмленими залишається понад 1 тис. населених пунктів, зазначили в компанії.