Сили ППО збили російську ракету над Черніговом. Внаслідок падіння уламків поранено трьох людей

Уламки ракети окупантів упали на складське приміщення у Чернігові, зазначило ОК "Північ" ЗСУ
Фото: Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North” / Facebook
Підрозділи протиповітряної оборони (ППО) Збройних сил України (ЗСУ) 19 жовтня збили над Черніговом ракету російських окупантів.

Про це у Facebook поінформувало оперативне командування "Північ" ЗСУ.

"Сьогодні після обіду над промзоною Чернігова силами ППО була збита ворожа ракета, і її уламки впали на складське приміщення, спричинивши його руйнування", – зазначили українські військові.

Унаслідок вибуху, який стався на території одного з підприємств Чернігова, травми голови дістало троє чоловіків, їх госпіталізовано, повідомило Суспільне.

Медики на місці надали допомогу ще двом особам, госпіталізації вони не потребували.

Раніше о 14.50 про вибух у Чернігові іранського дрона-камікадзе Shahed-136 поінформував голова ОВА В'ячеслав Чаус. Згодом у коментарі Суспільному він спростував цю інформацію, додавши, що відповідні служби з'ясовують, що саме вразило об'єкт.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко написав у Telegram, що двоє з постраждалих – у тяжкому стані, вони перебувають у реанімації.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Контекст:

Останніми тижнями РФ масовано обстрілює Україну, пошкоджено третину українських електростанцій.

За даними ДСНС, за період із 7-го до 18 жовтня російські окупаційні війська завдали по Україні майже 190 масованих ударів ракетами, дронами-камікадзе та артилерією, загинуло понад 70 людей.

Оперативне командування "Північ" ЗСУ повідомило 19 жовтня про збивання двох ракет окупантів над Кіптями Козелецького району Чернігівської області.