Стужук виправдалася за своє мовчання після нападу РФ на Україну. Її занесли до бази знаменитостей, які підтримують російську агресію

Стужук після нападу РФ на Україну виїхала за кордон
Фото: Sofia Stuzhuk / Facebook
Українська блогерка Софія Стужук майже за місяць після нападу РФ на Україну перервала мовчання і 20 березня на своїй запасній сторінці в Instagram повідомила, що не вважає за необхідне звертатися до своїх російських фоловерів з антивоєнними закликами. Блогерка обмежила можливість коментувати свою публікацію.

люблю Україну і Київ. Ніколи б і подумати не могла, що все ще може статися справжня війна і тим паче з нами. Я з перших днів відмовилася піддаватися екстремізму та божевільним агресії та ненависті, які, звичайно, частково виправдані в такій ситуації. Усе, чого мені хотілося б, як і кожному з нас, це щоб це припинилося. Мене штовхали, щоб я зверталася до своєї російської аудиторії. А з чим? Куди кричати? Кому кричати? Куди бігти? Як це зупинити? Увесь світ кричить. Усі країни кричать. Президенти, знаменитості. Знає і просить увесь світ, але все триває, бо десь там так за нас вирішили", написала вона.

Стужук зізналася, що зараз перебуває разом із дітьми за кордоном, а її основну сторінку заблоковано.

Стужук занесли до бази сайта theylovewar.com за "мовчазну підтримку путінського режиму, замовчування реальної ситуації в Україні".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)