Три ракети окупантів влучили в залізничну інфраструктуру Рівненської області, рух поїздів відновлено – голова ОВА

Коваль повідомив, що приїхав на місце обстрілу, жертв немає
Фото: rv.gov.ua
Російські війська 25 квітня обстріляли Здолбунівський район Рівненської області, три ракети окупантів влучили в залізничну інфраструктуру.

Про це у відеозверненні, опублікованому у Facebook, повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Віталій Коваль.

"Приїхав на місце події. Жертв немає. Один працівник має легке ушкодження. Також пошкоджено 20 прилеглих будинків, розбито вікна та дахи... Оцінюємо збитки", – розповів Коваль.

Він зазначив, що рух пасажирських поїздів відновлено.

Водночас Коваль закликав жителів Рівненської області "не розповсюджувати відео чи фото пошкоджених об'єктів".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 25 квітня окупанти завдали ракетних ударів по території Львівської, Вінницької та Рівненської областей. Окрім того, російські військовослужбовці обстріляли Коростень (Житомирська область) та Умань (Черкаська область).

У двох населених пунктах Золочівського району розпочалися пожежі, наголошував голова Львівської ОВА Максим Козицький. Він розповів, що росіяни обстріляли підстанцію залізничної станції Красне. Унаслідок ракетного удару окупантів по Жмеринці та Козятину є загиблі й поранені, повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

В "Укрзалізниці" зазначили, що протягом години 25 квітня окупанти обстріляли п'ять залізничних станцій в Україні, унаслідок чого було затримано 19 пасажирських поїздів.