Trinity Ukraine і Favbet привезли до України ще дві машини швидкої допомоги для фронту

Машини передано з усіма необхідними медикаментами та обладнанням
Фото: rbc.ua
Trinity Ukraine разом із компанією Favbet привезли до України ще дві машини швидкої допомоги для фронту, пише "РБК-Україна" з посиланням на спільну заяву фондів.

"Британський фонд Welsh Aid For Ukraine активно допомагає Україні через наш фонд Trinity Ukraine. Вони збирають кошти та викуповують карети швидкої допомоги, які ми привозимо в Україну та передаємо у найгарячіші точки. Уже п'ять "швидких", які закупили наші партнери, рятують життя на сході та півдні нашої країни. Ось зараз вдалося привезти завдяки підтримці Favbet ще дві", – зазначили у Trinity Ukraine.

У пресслужбі додали, що машини привезли з усіма необхідними медикаментами та обладнанням.

"Кожна додаткова карета швидкої допомоги на передовій підвищує шанс вчасно надати допомогу пораненому на полі бою солдату і врятувати йому життя. Ми продовжимо допомагати нашим військовим до остаточної перемоги України", – повідомили у Favbet Foundation.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Favbet Foundation – благодійний фонд, який 2020 року заснувала компанія Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку, нині 95% проєктів орієнтовані на допомогу країні та армії.

Безпосередньо та через партнерські благодійні організації фонд уже переказав на потреби ЗСУ понад 5 млн грн. Передано п'ять тонн пального, надано допомогу на купівлю трьох машин швидкої допомоги для миколаївських медиків та восьми автомобілів, два з яких броньовані.

Щомісяця з жовтня 2021 року фонд переказує 100 тис. грн для реабілітації українських воїнів, які постраждали в зоні АТО та ООС.