"Тут повний п...здець. Наших тупо пачками вбивають". СБУ опублікувала переписку окупанта, який вижив під Чорнобаївкою

Російський військовий розповів братові в переписці про великі втрати в Україні
Фото: depositphotos.com
СБУ опублікувала у Facebook листування російського військового, який воює в Україні, зі своїм братом. Солдат розповів про великі втрати армії Росії, особливо в районі Чорнобаївки Херсонської області.

"Тут повний п...здець. Наших тупо пачками вбивають, я стільки трупів не бачив ніколи. Ми куди не прийдемо, нас одразу з повітря криють. Я коли побачив, як розірвало мого друга, я приблизно пів години блював", пише він.

Брат військового дивується його словам і каже, що по телевізору повідомляють про успіхи російської армії і що Київ візьмуть до 9 травня.

"Який нах...й Київ? Я зараз у Білозерці, ми лише кілька тижнів тому відійшли з Чорнобаївки, там справжнє пекло! Там наших стільки загинуло, що ти й уявити не можеш. Там не одна БТГ лишилася назавжди. А наші долбой...би кажуть, що це все тому, що ми погано укріпилися", скаржиться окупант.

Насамкінець військовий просить брата наглянути за дружиною і маленькою дитиною, оскільки не впевнений, що залишиться живим.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Чорнобаївку, розташовану за 10 км від Херсона, окупанти використовують під свій командний пункт та місце збору літаків. За даними українських військових, по аеродрому неодноразово завдавали ударів ЗСУ, оскільки росіяни і далі заводять туди техніку, незважаючи на постійне її знищення.