"У кількох мешканців тепер немає будинків". Голова Дніпропетровської ОВА показав наслідки обстрілу окупантами Широкого. Відео

Окупанти вранці 4 серпня обстріляли Дніпропетровську область
Фото: Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області / Facebook
Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Валентин Резніченко опублікував у Facebook наслідки удару російських окупаційних військ по Широкому у Криворізькому районі.

"Широке після нічного удару російських [РСЗВ] "Ураганів". У кількох місцевих мешканців тепер немає будинків, – прокоментував відео керівник ОВА. – "Руський мір" продовжує руйнувати наші міста та села. Але життя переможе смерть. Нас не зламати".

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив у Facebook, що у Широкому внаслідок обстрілу дістала поранення 44-річна жінка – "їй надано допомогу, стан не важкий, лікується вдома".

Резніченко повідомляв уранці, що окупанти у Криворізькому районі вдарили з "Ураганів" по Карпівській та Широківській громадах.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти неодноразово обстрілювали Дніпропетровську область від початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.

Криворізький район межує із Херсонською областю, частину якої тимчасово окупували війська РФ.