У Павлограді зросла до вісьмох кількість поранених через російський ракетний удар, пошкоджено понад 50 будинків – ДСНС

Росіяни вночі вдарили ракетами по Павлограду й інших містах України
Фото: ДСНС України / Telegram
Одна людина загинула і, попередньо, вісьмох поранено через нічний ракетний удар російських окупантів по Павлограду Дніпропетровської області. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок обстрілу загинула 70-річна жінка і, попередньо, восьмеро людей травмовані. Двох поранених госпіталізовано до лікарні, це 70-річний чоловік і 37-річна жінка", – ідеться в повідомленні.

Також зруйновано сім приватних будинків і ще 50 – пошкоджено, понівечено кілька господарських будівель і автомобіль.

Також унаслідок влучання в Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже ліквідували.

Наслідки атаки ще уточнюють, зазначили у відомстві.

Раніше голова Дніпропетровської ОВА повідомляв про одну загиблу й сімох поранених унаслідок ракетних ударів російських окупантів по місту.

Контекст:

Уночі 16 лютого російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури. За даними Повітряних сил ЗСУ, Росія випустила по Україні 32 крилаті ракети повітряного й морського базування, 16 із них удалося збити.

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак додав, що, крім ракет, окупанти випускали безпілотники. За його інформацією, є влучання на півночі, заході України, а також у Дніпропетровській і Кіровоградській областях. Про прильоти по об'єктах критичної інфраструктури повідомила влада Львівської й Полтавської областей.