В Івано-Франківській області ракета влучила в будинок і не вибухнула. Фото

В Офісі президента показали наслідки російського обстрілу
Фото: ТИМОШЕНКО Офіс Президента / Telegram
В Івано-Франківській області у приватний будинок прилетіла російська ракета. Вона пробила стіну, але не вибухнула, повідомляє заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко 29 грудня в Telegram.

"Ранок, село в Івано-Франківській області, майже за 1 тис. км від Росії. Прилітає ракета прямісінько в будинок, чудом не вибухає. Цинізму росіян немає меж", – написав він.

Тимошенко опублікував фотографію ракети в пошкодженому будинку.

Місцеве видання "Галка" повідомило, що це сталося у Тлумацькій громаді. У будинку в момент атаки перебували жінка й дитина.

Обстріл території України стався вранці 29 грудня, о 10.47 голова Івано-Франківської обласної адміністрації Світлана Онищук повідомила про відбій повітряної тривоги.

Контекст:

Уранці 29 грудня повітряну тривогу оголосили по всій Україні, влада попередила про ракетну загрозу. Після цього про роботу ППО повідомили в Києві, Київській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській і Житомирській областях. Відомо про збиті ракети у низці регіонів.

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що РФ атакує сьогодні Україну з різних напрямків, використовує крилаті ракети морського й повітряного базування. Робота протиповітряної оборони можлива на всій території держави, наголосили у ПС ЗСУ.