В Україні загинув племінник заступника Шойгу та колишнього глави Інгушетії – ЗМІ

Хамхоєв загинув у ніч із 20-го на 21 травня
Фото: The Magas Times / Telegram

В Україні загинув командир десантно-штурмової роти капітан Адам Хамхоєв. Він був племінником Юнус-Бека Євкурова – заступника міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Про це повідомили російські видання The Magas Times і "Фортанга".

The Magas Times, посилаючись на офіцерський корпус Республіки Інгушетія, повідомив, що Хамхоєв загинув у ніч із 20-го на 21 травня. Він був випускником Рязанського вищого командного училища ПДВ, проходив військову службу в Ульяновську.

Тіло окупанта мають привезти завтра, 22 травня, у рідний Карабулак.

"Фортанга" уточнює, що Хамхоєв був племінником Юнус-Бека Євкурова – заступника міністра оборони Росії та колишнього глави Інгушетії.

За даними видання, в Україні з 24 лютого загинуло не менше ніж 17 уродженців Інгушетії, ще троє загиблих військовослужбовців проходили службу у 126-му полку Росгвардії (дислокується в Назрані).

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ станом на 21 травня, сягнули приблизно 28 850 представників особового складу, 1278 танків, 204 літаки, 169 вертольотів і 13 кораблів, включно з флагманом Чорноморського флоту Росії, ракетним крейсером "Москва".

Росія офіційно визнала загибель лише 1351 російського військовослужбовця, ще 3825, за твердженнями Генштабу ЗС РФ станом на 25 березня, дістали поранення.