"Вибухове техобслуговування". ЗСУ показали, як добили дронами два танки окупантів, які підірвалися на власних мінах. Відео

Українські захисники знищили два танки окупантів, у цьому їм "допомогли" самі росіяни
Фото: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine / Facebook (ілюстративне)

Сили оборони України за допомогою дронів-камікадзе знищили на куп'янському напрямку два російські танки Т-72. Про це 2 листопада повідомив 15-й мобільний прикордонний загін ДПСУ "Сталевий кордон" у Facebook, опублікувавши відео бойової роботи.

"Два ворожі танки Т-72 після чергового невдалого штурму наших позицій поверталися на вихідний рубіж та підірвалися на своїх же мінах", – повідомили українські захисники.

Як уточнили у ЗСУ, один із російських Т-72 одразу ж вибухнув, а другий лише "роззувся", пошкодивши гусеницю.

"До пошкодженого танка терміново вилетіли два дрони-камікадзе і провели вибухове технічне обслуговування. Тепер обидва танки відновленню не підлягають", – підсумували бійці "Сталевого кордону".

 

Контекст:

Втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 2 листопада: приблизно 302 420 військових убитими, 9877 бойових броньованих машин, 5241 танк, 7292 артсистеми, 322 літаки, 324 вертольоти і тисячі одиниць іншої техніки. Водночас у ЗСУ зазначали, що втрати окупантів можуть бути значно вищими за офіційні цифри.