Унаслідок ракетного удару окупантів по Вінницькій області є загиблі та поранені – голова ОВА

Окупанти завдали ракетного удару по Жмеринці, зазначили у Вінницькій ОВА
Фото: wikipedia.org
Російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Жмеринці та Козятину Вінницької області. Про це у відеозверненні у Facebook повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Борзов.

"Сьогодні Вінницька область знову під ракетними обстрілами – місто Жмеринка, місто Козятин. Ворог намагається завдати ударів по об'єктах критичної інфраструктури, – сказав посадовець. – На жаль, є загиблі, поранені. Ведуться рятувальні роботи підрозділами ДСНС у Вінницькій області. На місці працюють СБУ та Нацполіція. Деталі розповім згодом".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 25 квітня російські окупанти завдали ракетних ударів по території Львівської, Вінницької та Рівненської областей. У двох населених пунктах у Золочівському районі спалахнули пожежі, наголошував голова Львівської ОВА Максим Козицький. Він розповів, що окупанти обстріляли підстанцію залізничної станції Красне.

В "Укрзалізниці" повідомили, що протягом години 25 квітня окупанти обстріляли п'ять залізничних станцій в Україні, унаслідок чого було затримано 19 пасажирських поїздів.