Унаслідок ракетного удару Росії дістав опіки 38-річний працівник промислового підприємства у Кривому Розі – Дніпропетровська ОВА

Окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу 6 грудня
Фото: wikimapia.org (ілюстративне)
Унаслідок ракетного обстрілу Кривого Рогу Дніпропетровської області ввечері 6 грудня є постраждалий. Про це у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Валентин Резніченко.

Про ракетний удар по об'єкту промислової інфраструктури у Кривому Розі раніше повідомляв голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

"Постраждав 38-річний працівник. Він з опіками в лікарні. На підприємстві є руйнування. Деталі з’ясовуються", – написав Резніченко.

Напередодні, в ніч проти 5 грудня, окупанти трьома ракетами обстріляли промислове підприємство Кривого Рогу, зазначав Вілкул. Він назвав "значними" руйнування на підприємстві.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські війська регулярно обстрілюють Криворізький район із реактивної артилерії з тимчасово окупованої території Херсонської області. У вересні окупанти посилили й ракетні обстріли Кривого Рогу.

У жовтні росіяни, крім ракет, використовували для атак на об'єкти інфраструктури Кривого Рогу дрони-камікадзе.

27 листопада внаслідок ракетних ударів зазнав серйозних руйнувань об'єкт транспортної інфраструктури на території Кривого Рогу.