Унаслідок удару РФ по Одесі немає постраждалих, охоронці складу пішли в укриття на час тривоги – ОВА

Унаслідок удару почалася пожежа
Фото: Думская - новости Одессы / Telegram
Унаслідок ранкового ракетного удару російських окупантів по Одесі немає постраждалих. Про це речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив у Telegram.

"Ви вже знаєте, був приліт в Одесу, влучили у торговельно-виробничий склад. Велика площа загорання. Дякую рятувальникам, вони одразу прибули на місце, я особисто бачив, як вони працюють... Молодці. [...] Слава богу, немає постраждалих. І тут найголовніше, про що хотів сказати: охоронці складу дотримувалися правил поведінки під час повітряної тривоги. І це зберегло їм життя", – сказав він.

У підписі до відео Братчук уточнив, що охоронці під час тривоги перебували в укритті.

Пресслужба міськради Одеси в Telegram опублікувала коментар мера Геннадія Труханова з місця інциденту, на відео показано кадри гасіння пожежі на складі. 


Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія практично щодня атакує південь України, зокрема Одеську область, ракетами. Частину ракет збиває система ППО.

Увечері 15 липня російські окупанти випустили три ракети по Одеській області, одну з них збила система протиповітряної оборони регіону, ніхто не постраждав, повідомив голова Одеської ОВА. Уранці 16 липня по Одеській області завдали ракетного удару з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 із напрямку Ставропілля. Ракета, за попередніми даними, це Х-101, влучила у склад в обласному центрі.