"Вони плакали, благали мене – я їх однаково стріляв". Російський окупант налякав дружину розповідями про свої звірства в Україні

У СБУ заявили, що в розпорядженні спецслужби вже є контакти, особисті дані та зізнання російського загарбника у скоєних злочинах
Фото: Служба безпеки України / Facebook

Російські окупанти, які вдаються до звірств на війні в Україні, стали лякати своїх дружин. Про це свідчить розмова окупанта зі своєю дружиною, перехоплення якої 13 травня у Facebook опублікувала Служба безпеки України.

Як зазначили у відомстві, дружини російських військових "із жахом чекають на повернення чоловіків додому, оскільки звірства, які вони скоюють на нашій землі, змінили психіку ворожих солдатів".

"Я можу взяти людину і в голову "бам"... Із кулемета, [автомата] Калашникова, з ПКМ... 100 людей прошити, так. Голову відірвати! Ти що, у це не віриш? Насте, я довбой...бом став, я взагалі ...банутим став", – стверджує окупант.

У відповідь його дружина запитує, як вони зможуть жити разом після того, що сталося.

Загарбник, зі свого боку, не хвилюється щодо цього і далі розповідає про свої звірства в Україні: "Коли були цивільні, я цивільних у окопи кидав. Усім по голові стріляв, убивав їх. Вони плакали, благали мене – я їх однаково стріляв. Насте, ти на мене не дивися, те, що я в тебе такий "добрий". Я в тебе який є, я приїду таким, який є".

У СБУ заявили, що в розпорядженні спецслужби вже є контакти, особисті дані та зізнання російського загарбника у скоєних злочинах.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

За даними Національної поліції України, після початку повномасштабного вторгнення РФ відкрили понад 10 тис. кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів, скоєних російськими окупантами. Серед них – знущання, сексуальне насильство, розстріл мирних громадян.

Президент України Володимир Зеленський 12 квітня пообіцяв, що Україна "дістане кожного" воєнного злочинця із РФ.