"Ворог уже знає, що українці сильніші". Зеленський заявив, що Росія відчула, що ЗСУ можуть деокупувати всю територію України

Російські окупанти втратили ініціативу у війні проти України, зазначив Зеленський (ліворуч)
Фото: president.gov.ua
Президент України Володимир Зеленський 21 листопада у День Десантно-штурмових військ (ДШВ) під час заходу з нагоди свята у Маріїнському палаці у Києві висловив подяку всім підрозділам ДШВ і сім'ям воїнів.

Про це повідомив пресцентр Офісу президента.

"Звільнення Київщини й Житомирщини, Харківщини і Херсонщини, міцна оборона Донеччини і Луганщини – в усьому цьому є сміливість і професійність Десантно-штурмових військ ЗСУ. І я впевнений, що настане день, коли ми подякуємо українським десантникам і за героїчний внесок у звільнення Донбасу і всього півдня нашої держави", – сказав Зеленський.

За словами президента, російські окупанти втратили ініціативу у війні і відчули, що ЗСУ можуть звільнити всю територію України.

"Ворог уже знає, що українці сильніші. І це сталося завдяки тому, що весь наш народ став на захист нашої держави, а також тому, що сумлінні люди у світі допомагають нам, – наголосив Зеленський. – Маємо й надалі зберігати нашу об'єднану силу і нашу стійкість, щоб досягти головної мети – звільнення всієї української землі та всіх наших людей. Впевнений, що саме так і буде".

Як розповів пресцентр ОПУ, президент з нагоди свята вручив нагороди й ордени військовослужбовцям, а також членам сімей загиблих військових.

Контекст:

Після того як у лютому 2022 року РФ розпочала повномасштабну війну проти України, українська влада неодноразово заявляла, що має на меті деокупацію всіх захоплених із 2014 року Росією українських територій, зокрема Криму.