Ворог завдав ракетних ударів по Запоріжжю, щонайменше вісім прильотів, мішенню стали об'єкти інфраструктури – ОВА

У селі під Запоріжжям один поранений після російської атаки
Фото: Олександр Старух / Запорізька ОДА (ОВА) Офіційний канал / Telegram
Російські окупанти вночі й уранці 19 вересня завдали двох ракетних ударів по Запоріжжю та обстріляли село поблизу. Про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"Ворог завдав чергового ракетного удару по обласному центру. Поки що відомо про вісім прильотів. Попередньо – знову мішенню стали об'єкти інфраструктури. Інформація щодо постраждалих з'ясовується", – написав Старух приблизно о 2.00.

Зранку росіяни завдали ще одного ракетного удару по Запоріжжю, повідомив голова ОВА.

"За попередньою інформацією, одна ракета попала в обласний центр біля річки Дніпро. Інформація щодо постраждалих уточнюється", – написав Старух.

Також окупанти вдарили по одному із сіл Запорізького району. Відомо про одного пораненого.

Старух опублікував фото наслідків обстрілу села в Запорізькому районі. На кадрах величезна вирва і зруйновані будинки. Чиновник не уточнював, яким видом зброї росіяни атакували село, але, імовірно, по ньому також завдали ракетного удару.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Після нападу на Україну 24 лютого російські окупаційні війська, зокрема, захопили частину території Запорізької області. Обласний центр росіяни захопити не змогли, але періодично б'ють по ньому ракетами, а також обстрілюють з артилерії населені пункти області.