Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду переходять на весняний графік роботи – штаб операції Об'єднаних сил

Із 1 березня 2019 року контрольні пункти працюватимуть із 7.00 до 18.30
Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі працюють щодня без вихідних. Перевірку проводитимуть за весняним графіком, із 7.00 до 18.30, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Усі контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі з 1 березня перейдуть на весняний графік роботи, повідомив 25 лютого у Facebook прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щоденно із 7.00 до 18.30. Командування Об'єднаних сил звертається до громадян із проханням врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок", – ідеться у зверненні.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

Згідно із зимовим графіком контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування працюють щодня без вихідних із 8.00 до 17.00.

21 грудня Держприкордонслужба України повідомляла, що, всупереч установленому режиму роботи КПВВ, російські збройні формування створюють потенційну загрозу для життя і здоров'я людей, скеровуючи їх через лінію розмежування в темний час доби.

Загалом на Донбасі шість пунктів в'їзду-виїзду: "Золоте", "Мар'їнка", "Новотроїцьке", "Гнутове", "Станиця Луганська" і "Майорське".