Від початку війни енергетики ДТЕК Ахметова разом із ЗСУ повернули світло для 3,6 млн сімей

За серпень енергетики ДТЕК повернули світло 344 тис. сімей, які залишилися без електропостачання через обстріли у Донецькій і Дніпропетровській областях
Фото: dtek.com
Із початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова за підтримки ЗСУ повернули світло для 3,6 млн сімей у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Тільки за серпень енергетики ДТЕК повернули світло 344 тис. сімей, що залишилися без електропостачання через обстріли у 588 населених пунктах Донецької і Дніпропетровської областей, які найбільше страждають від ворожих обстрілів. Зокрема, на Донбасі у серпні енергетики повернули світло у понад 271 тис. сімей у 413 населених пунктах.

Окрім того, енергетики регулярно відновлюють зруйновані обстрілами електромережі Дніпропетровської області, повідомили у компанії.

"Регулярно від ворожих ударів страждає Криворізький, Нікопольський і Синельниківський райони. У серпні енергетикам довелося відновлювати світло для майже 72 тис. родин у 174 населених пунктах області. Від початку повномасштабного вторгнення електропостачання повернули для майже 127 тис. домогосподарств", – зазначили у ДТЕК.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проєкт "Герої енергетичного фронту", у межах якого зібрали та опублікували історії енергетиків, які й надалі героїчно працюють в умовах війни.