Протягом доби бойовики двічі відкривали вогонь із забороненого озброєння – штаб операції Об'єднаних сил

Українські військові відповідали на вогонь противника
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

1 лютого в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було знищено двох бойовиків, ще двоє дістали поранення, повідомляє штаб ООС.

Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню, двічі вони застосовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

У смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" представники незаконних збройних формувань обстріляли позиції українських військ у районі Павлополя і Красногорівки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" – у районі Кримського і хутора Вільний.

"Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів", – ідеться в повідомленні.

За даними української розвідки, було знищено двох бойовиків, ще двоє дістали поранення.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

У зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня 2018 року за київським часом.