Засновник Favbet Foundation передав ЗСУ зброю вартістю понад 630 тис. грн

Stealth Recon Scout (DT SRS) снайперська гвинтівка, розроблена невеликою американською компанією Desert Tactical Arms
Фото: champion.com.ua
Українським військовим у Миколаївській області засновник Favbet Foundation Андрій Матюха передав сучасну гвинтівку вартістю 630 тис. грн. Наразі військові завершують підготовку, налаштування й навчання, найближчими днями зброя вже працюватиме по позиціях окупантів.

"Ми отримали гвинтівку Desertech SRS A-1 338-го калібру. Це справді крута зброя для нашого снайпера, і він уже пристрілює її під себе. Вартість такої гвинтівки на ринку приблизно $18 тис., і ми дуже вдячні, що нам допомогли викупити її. Також нам передали якісний приціл, набої і все необхідне для ефективної роботи снайпера по позиціях ворога", – розповів один із військових підрозділу.

Stealth Recon Scout (DT SRS) – це снайперська рушниця, розроблена невеликою американською компанією Desert Tactical Arms. Щоб підвищити її тактичну гнучкість, творці вирішили зробити її модульною, що забезпечує стрільцям можливість тренування з дешевшими набоями.

Інфографіка: favbet.foundation

Контекст:

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року компанією Favbet. Фонд запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку. Наразі 95% проєктів орієнтовані на допомогу країні та армії.