"Зелений центр "Метінвест Запоріжжя" отримав черговий гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова

Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов Порятунок життів"
Фото: пресслужба "Метінвест"

Фонд Ріната Ахметова доправив в офіс "Зеленого центру "Метінвест Запоріжжя" вантаж із продуктовими наборами. Організація понад пів року передає гуманітарну допомогу в обласний центр, повідомили у пресслужбі "Метінвесту".

"Ідеться про більш ніж 500 наборів, до складу яких увійшли: макаронні вироби, цукор, борошно, сіль, крупа, консервована квасоля, тушковане м'ясо, паштет та печиво. Отримати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщені особи можуть із понеділка до п'ятниці із 10.00 до 17.00 за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Гагаріна, 5. Із собою потрібно мати лише паспорт", – зазначено в повідомленні.

У компанії додали, що загалом продуктові набори від Фонду, доправлені у "Зелений центр Метінвест Запоріжжя", вже отримало понад 29 тис. осіб. Загалом у 2022 році для жителів України буде передано пів мільйона наборів із харчовими продуктами від Фонду.

Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів".

Із 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн жителів України.

Контекст:

Після нападу на Україну 24 лютого російські окупаційні війська, зокрема, захопили частину території Запорізької області.

Обласний центр росіяни окупувати не змогли, але регулярно б'ють по ньому ракетами, а також обстрілюють з артилерії населені пункти області.

За даними президента Володимира Зеленського станом на 15 вересня, Росія випустила по території України понад 3800 ракет. Частину збиває система ППО.