Зеленський: Настане день, коли окупанти визнають, що у них немає шансів уберегтися на українській землі. Або їх просто не залишиться

ЗСУ щодня доводять російським окупантам, що у них не буде шансів уберегтися в Україні, зазначив Зеленський
Фото: president.gov.ua
Збройні сили України роблять все можливе, щоб знизити вогневий і логістичний потенціал російських окупантів.

Про це 26 серпня у вечірньому відеозверненні, яке опублікували у Facebook Офісу президента, заявив глава Української держави Володимир Зеленський.

"Ситуація на передовій залишається без суттєвих змін цими днями. Думаю, ви всі бачите... новини – про знищення баз окупантів, їхніх складів, тих переправ через річки, якими вони користуються, – сказав президент. – Збройні сили України, весь наш народ щоденно доводять російським окупантам, що у них немає і не буде шансів уберегтися на українській землі. Настане день, коли окупанти це визнають. Або їх просто не залишиться".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

На початку квітня російські війська вигнали Збройні сили України з північних областей країни. Наразі бої ведуть на Донбасі, у Харківській області та у південній частині України.

За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного станом на 13 серпня, п'яту частину підрозділів ЗС РФ, залучених до бойових дій в Україні, розгромили.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 26 серпня, з початку повномасштабного вторгнення РФ ЗСУ ліквідували приблизно 46 250 російських окупантів.