Зеленський про вбивство новонародженого у Вільнянську: Ворог відповідатиме за все зло, яке приніс у нашу країну

Зеленський: Держава-терорист продовжує воювати проти цивільних людей
Фото: Zelenskiy / Official / Telegram

Російських окупантів буде покарано за обстріл Вільнянська Запорізької області, унаслідок якого загинула новонароджена дитина. Про це 23 листопада в Telegram заявив президент України Володимир Зеленський.

"Держава-терорист продовжує воювати проти цивільних людей та об'єктів. Унаслідок ракетного удару по пологовому відділенню Вільнянської лікарні загинуло немовля, поранена жінка. Під завалами, імовірно, є ще люди", – наголосив глава держави.

Він зазначив, що окупанти також обстріляли багатоповерхівку й поліклініку в Куп'янську Харківської області. Унаслідок атаки російських загарбників загинуло двоє людей, одну – шпиталізовано. На місцях прильотів працюють рятувальники.

"Ворог знову вирішив спробувати терором і вбивствами досягти того, чого вже дев'ятий місяць не може і не зможе досягти. А буде лише відповідати за все зло, яке приніс у нашу країну", – резюмував Зеленський.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

За даними Офісу президента, новонародженому, який загинув унаслідок нічного ракетного удару РФ по пологовому відділенню в лікарні Вільнянська, було два дні.

Контекст:

Після повномасштабного нападу на Україну 24 лютого російські війська захопили частину Запорізької області. Обласний центр росіяни захопити не змогли, але регулярно обстрілюють його та інші міста регіону.