ЗСУ майже повністю знищили "еліту" збройних сил Росії – СБУ

З огляду на розмови окупанта, підрозділи Західного військового округу Росії було повністю розбито ЗСУ
Фото: depositphotos.com
Українські військові майже повністю знищили еліту збройних сил Росії, яку готували для протистояння з НАТО. Про це свідчить нова телефонна розмова російських окупантів, яку перехопила та опублікувала СБУ.

З огляду на розмову, підрозділи Західного військового округу Росії повністю розбили ЗСУ, а вціліли лише ті військові, які відмовилися наступати на Україну.

"Західного округу вже немає, бо він увесь у Росії, відмовники. Повз мене одні "східники" мотаються, бо "західників" уже майже немає. Усю техніку підбито, то башта не працює, то ще щось не працює. То колеса пробито, ще щось... А так на передок суто добровольці їдуть, і все..." – каже окупант.

Він додав, що багато офіцерів загинуло, водіїв бракує, а величезні сили піхоти використовують як "живе м'ясо".

У Західний військовий округ Росії входять, зокрема, Москва та Санкт-Петербург. У його складі – "військова еліта", яку готували до протидії силам НАТО, зазначає СБУ.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ станом на 22 червня, сягають приблизно 34 230 військових, 1496 танків, 216 літаків, 182 вертольотів та 14 кораблів, включно з флагманом Чорноморського флоту Росії, ракетним крейсером "Москва".