ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 15 населених пунктів 30 грудня – Генштаб

ЗСУ відбили атаки російських військ у Донецькій та Луганській областях
Фото: EPA
Українські військові 30 грудня відбили атаки російських окупантів поблизу 15 населених пунктів. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України 31 грудня у Facebook.

Війська РФ продовжують наступальні дії на лиманському й бахмутському напрямках і намагаються покращити тактичне становище на куп'янському й авдіївському.

"За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Невське, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Білогорівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Красногорівка, Кам'янка, Авдіївка і Мар'їнка Донецької області", – ідеться в повідомленні.

У Генштабі зазначили, що на волинському, поліському, сіверському і слобожанському напрямках ситуація залишається стабільною, формування наступальних угруповань окупантів не виявлено.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабну війну проти України 24 лютого. На початку квітня окупантів вигнали з північних областей України, бої тривають на сході та півдні країни.

У зведенні Генштабу станом на ранок 30 грудня ішлося, що російські війська намагаються наступати на бахмутському напрямку і покращити тактичне становище на лиманському і куп'янському напрямках.