ЗСУ знищили польовий склад боєприпасів росіян під Бахмутом. Сирський показав відео "чудової роботи" сил оборони

29 червня в Генштабі ЗСУ повідомили, що під Бахмутом сили оборони України перехопили ініціативу й ведуть наступ широким фронтом
Фото: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців / Facebook

Сили оборони України знищили польовий склад боєприпасів російських окупантів під Бахмутом Донецької області. Про це 2 липня в Telegram повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

"Артилерія 77-ї окремої аеромобільної бригади знищує польовий склад із БК росіян. Ягідне, бахмутський напрямок. Чудова робота", – наголосив Сирський.

Контекст:

Інтенсивні бої поблизу Бахмута почалися в липні 2022 року. У Генштабі ЗСУ зазначали, що на захоплення міста РФ кинула найпідготовленіші частини регулярних військ і вагнерівців. Більшість артилерії окупантів зосереджено саме на цьому напрямку.

Росія не захопила Бахмута, але він повністю зруйнований – там немає вцілілих будівель, "лише земля та багато мертвих росіян", наголосив 21 травня 2023 року президент України Володимир Зеленський.

29 червня в Генштабі ЗСУ повідомили, що під Бахмутом сили оборони України перехопили ініціативу й ведуть наступ широким фронтом.