ЗСУ знищили великий склад боєприпасів окупантів на Донбасі. Відео

Удар припав по складу боєприпасів на території заводу "Сніжнянськхіммаш" у Сніжному
Скріншот: Сухопутні війська ЗС України / Facebook
Українські військовослужбовці атакували склад із боєприпасами російських окупантів у місті Сніжне Донецької області. Про це повідомили Сухопутні війська України у Facebook.

"Фаєр-шоу в Сніжному Донецької області. Удар припав по складах боєприпасів окупантів", – коротко прокоментували військовослужбовці.

Нардеп від "Слуги народу" Юрій Мисягін писав, що знищений склад – один із найбільших складів окупантів. Він був у Сніжному з 2014 року на території заводу "Сніжнянськхіммаш".

"З 2014 року туди завозили нереальну кількість техніки та боєкомплекту. Судячи з розривів, від найбільшого складу боєкомплекту мало що залишиться, і це нереально круто. Це сильний удар по постачанню та забезпеченню російського угруповання в Луганській і Донецькій області", – додав нардеп.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого. Втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ станом на 4 липня, сягають майже 36 200 військовослужбовців, 1589 танків, 217 літаків, 187 гелікоптерів і 15 кораблів та катерів, серед них флагман Чорноморського флоту Росії ракетний крейсер "Москва".