"Або до складу якоїсь держави йти, або об нас будуть витирати ноги". Лукашенко пояснив, що станеться, якщо білоруси не виконуватимуть поставлених завдань

Лукашенко: Не в радянські часи живемо, коли ми збиралися на пленуми й умовляли один одного
Фото: president.gov.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив побоювання, що в його країні "розв'яжуть війну, як в Україні", якщо громадяни не будуть виконувати поставлених завдань.

Якщо громадяни Білорусі не будуть виконувати поставлених завдань, може постраждати вся країна. Про це 22 червня під час візиту у Шкловський район Могильовської області, де відвідував аграріїв, заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко, інформує телеканал ОНТ.

"Ми на фронті. Не витримаємо ці роки – провалимося. Отже, треба буде або до складу якоїсь держави йти, або об нас просто витиратимуть ноги. А не дай боже, розв'яжуть війну ще, як в Україні", – сказав він.

За словами президента, "не в радянські часи живемо, коли ми збиралися на пленуми й умовляли один одного".

"Якщо ми не будемо будувати в такий спосіб відносин, ми незабаром підемо по світу без штанів", – заявив Лукашенко.

Прес-служба президента Білорусі поінформувала, що критику Лукашенка викликали слова міністра сільського господарства і продовольства Леоніда Зайця, який серед головних причин невиконання визначених планів назвав порушення технологій виробництва сільгосппродукції та низьку виконавську дисципліну.