Принц Уельський Чарльз і герцог Кембриджський Вільям відмовилися зустрічатися з Трампом – ЗМІ

Трамп під час візиту до Великобританії зустрівся з королевою Єлизаветою II
Фото: EPA

У неофіційних розмовах спадкоємець британського престолу принц Уельський Чарльз і його син, герцог Кембриджський Вільям, "дали дуже чітко зрозуміти", що не будуть зустрічатися з президентом США Дональдом Трампом, тому з ним зустрілася тільки королева Єлизавета II, повідомили джерела видання The Sunday Times.

Принц Уельський Чарльз і герцог Кембриджський Вільям відмовилися зустрічатися з президентом США Дональдом Трампом під час його візиту до Великобританії. Про це повідомило видання The Sunday Times із посиланням на джерела.

Видання дізналося, що в неофіційних розмовах перший у черзі на престол принц Уельський Чарльз і його старший син Вільям "дали дуже чітко зрозуміти", що не будуть зустрічатися з Трампом, тому з членів королівської родини з ним зустрілася тільки Єлизавета II, що "дуже незвично для таких подій, оскільки королеву має хтось супроводжувати".

Трамп провів зустріч із королевою Великобританії 13 липня. Президент США запізнився на зустріч на 10 хвилин. Зустріч тривала 45 хвилин, після неї політик заявив, що "чудово порозумівся" з королевою і назвав її "фантастичною і приголомшливою жінкою".