Чарлі Шина звинуватили у зв'язках із 13-річним актором на зйомках фільму в 1986 році

Чарлі Шина звинуватили у зв'язках із неповнолітнім актором
Фото: EPA

Сексуальний зв'язок між 19-річним Чарлі Шином і 13-річним Корі Геймом стався під час зйомок фільму "Лукас", який вийшов у 1986 році.

Голлівудського актора Чарлі Шина звинуватили у зв'язках із його колегою Корі Геймом, якому на той момент було 13 років. Про це виданню National Enquirer розповів артист і колишній друг Гейма Домінік Брашія.

Інцидент стався під час зйомок фільму "Лукас", де грали Гейм і Шин. Стрічка вийшла в 1986 році, Шину тоді було 19 років.

Брашія сказав, що актори займалися сексом на зйомках і курили марихуану, а після цього Шин "відсторонився від нього". Це, як розповів Гейм, пізніше повторилося ще раз.

За інформацією National Enquirer, кілька десятків інших джерел, зокрема актор Корі Фельдман, повідомили, що Гейм розповідав цю історію.

Один зі співрозмовників видання заявив, що Шин сам говорив йому про те, що трапилося, підкресливши, що все відбулося за згодою сторін.

Корі Гейм помер у 2010 році від пневмонії, йому було 38 років.

У листопаді 2015 року Шин зробив зізнання, що в нього ВІЛ. Він вирішив розповісти про свій статус, оскільки йому набрид шантаж із боку колишніх партнерів, які вимагають гроші за збереження таємниці про його здоров'я.

Останнім часом кілька відомих політиків і акторів стали фігурантами секс-скандалів.

На початку жовтня газета The New York Times опублікувала розслідування про сексуальні домагання голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна щодо актрис і підлеглих, які, за даними видання, тривали протягом кількох десятків років. Актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Кара Делевінь, Азія Ардженто, Ешлі Джадд, Роуз Макгавен, Люсія Столлер, Міра Сорвіно, Розана Аркетт заявили про те, що знали або самі зіткнулися із сексуальними домаганнями з боку Вайнштейна. За даними CNN, кількість жінок, які звинувачують продюсера в домаганнях, сягнула 40.

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон подав у відставку 1 листопада на тлі звинувачень із боку журналістки Джулії Гартлі-Брюер у сексуальних домаганнях 15-річної давності.

Американський актор Ентоні Репп, мексиканський актор Роберто Кавазос, британський бармен Деніел Біл і американський режисер Тоні Монтана заявили про сексуальні домагання з боку актора Кевіна Спейсі. Також дев'ять колег актора по зйомках у серіалі "Картковий будинок" повідомили, що він зробив знімальний процес "токсичним" і поводився  як "хижак".

Крім того, про домагання з боку австрійського політика Петера Пільца заявили дві жінки, одна з яких розповіла, що руки Пільца "були всюди".

Також про домагання заявив охоронець співачки Мерайї Кері Майкл Анелло. За його словами, вона навмисно з'являлася перед ним у розхристаному прозорому пеньюарі.