Для делегації короля Саудівської Аравії забронювали готелі біля Кремля, він привіз із собою кілька сотень тонн багажу – ЗМІ

Король Саудівської Аравії прибув до Москви 4 жовтня
Фото: EPA

Для делегації короля Саудівської Аравії Салмана ібн Абдул-Азіза Аль Сауда забронювали номери в готелях Four Seasons і "Националь" поруч із Кремлем, повідомляє "Комсомольская правда". За даними "Русской службы BBC", було заброньовано ще й готель St. Regis.

Делегація Саудівської Аравії, очолювана королем Салманом ібн Абдул-Азізом Аль Саудом, яка прибула до Москви 4 жовтня, зайняла два готелі поруч із Кремлем. Про це повідомляє "Комсомольская правда".

Велика частина делегації розмістилася в п'ятизірковому готелі Four Seasons. Видання зазначає, що в номери гостей доставили килими й меблі, а з меню прибрали страви, яких не вживають мусульмани.

Зазначають, що на момент візиту короля було заброньовано всі номери в сусідньому готелі "Националь".

"Русская служба BBC" повідомляє, що до візиту короля було заброньовано три готелі: Four Seasons, "Националь" і St. Regis.

Також, за даними "Комсомольской правды", король привіз із собою кілька сотень тонн багажу.

Це був перший візит Салмана ібн Абдул-Азіза Аль Сауда до Росії в статусі короля Саудівської Аравії. Він тривав до 7 жовтня.