Ейдман: Програма нового терміну Путіна – війна

Ейдман: Прогресування параної диктатора ядерної держави стає загрозою для людства

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Після переобрання на пост президента РФ Володимир Путін планує розпочати війну, про що свідчать його передвиборчі заяви, уважає російський соціолог і політолог Ігор Ейдман.

У президента РФ Володимира Путіна прогресує параноя, яка стає загрозою для всього людства, уважає російський соціолог і політолог Ігор Ейдман. Про це він написав у Facebook.

"Програма нового терміну – війна. Путін зробив найважливішу передвиборчу заяву, яка проливає світло на те, що він збирається робити після переобрання. Невипадково, що зроблено це було напередодні його неминучого висунення на новий президентський термін", – розповів він.

Політолог навів заяву президента, що всі великі підприємства Росії, приватні чи державні, мають бути готовими до оперативного переходу на військові рейки і виробництва військової продукції.

"Він просто наказав бюрократії та бізнесу готуватися до війни. Натякнув російському керівному класу на те, що його чекає в найближчому майбутньому. Війна – і є програма його нового президентського терміну. Прогресування параної диктатора ядерної держави стає загрозою для людства. Після 2018 року зупинити його буде ще складніше", – підсумував Ейдман.

22 листопада Путін на нараді з керівництвом міноборони, оборонно-промислового комплексу, главами міністерств та регіонів сказав, що здатність економіки швидко збільшувати обсяги оборонної продукції є "однією з найважливіших умов гарантування воєнної безпеки держави".

Він додав, що вже давав доручення про "модернізацію виробничих потужностей, формування резерву матеріальних і технічних ресурсів та забезпечення перевезень військ" протягом двох попередніх років.

І зазначив, що за підсумками наради її учасники мають зробити "висновки на майбутнє".