Інтерв'ю Гордона з Познером. Де й коли дивитися

Гордон записав інтерв'ю з Познером наприкінці квітня через Skype

Фото: Фелікс Розенштейн / Gordonua.com

Інтерв'ю журналіста, засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона з російським журналістом, телеведучим Володимиром Познером вийде о 18.00 на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Сьогодні ввечері на YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийде інтерв'ю з російським журналістом, телеведучим Володимиром Познером, повідомив "ГОРДОН" засновник видання, журналіст Дмитро Гордон.

Інтерв'ю записали 22 квітня через Skype.

Під час інтерв'ю Познер говорив про коронавірус, карантин, вербування КДБ, ставлення до Росії, президента РФ Володимира Путіна, анексію Криму та війну на Донбасі, про президента Володимира Зеленського і смерть.

"Однаково я не росіянин. Внутрішньо я чужий. Тут, у цій квартирі, я почуваюся вдома. У мене тут прекрасний будинок, кохана дружина. Але все-таки коли я приїжджаю у Францію, у мене душа співає просто", – сказав журналіст.

Трансляція розпочнеться о 18.00.

Познер народився 1934 року в Парижі; батько – емігрант із Росії, мати – француженка. 1940 року, коли Францію окупували німці, сім'я переїхала у США. Батько як патріот СРСР почав співпрацювати з радянською розвідкою. Коли відносини між США і СРСР погіршилися, сім'я переїхала у НДР, де Познер 1950-го отримав радянський паспорт. За два роки Познери перебралися до Москви. Закінчив біолого-ґрунтовий факультет Московського державного університету імені М.В. Ломоносова.

Після закінчення університету заробляв перекладами, за кілька років почав працювати журналістом. Працював у Держтелерадіо СРСР, на американському каналі CNBC, на російському "Первом канале". Набув великої популярності як ведучий телемостів СРСР – США. Зараз веде авторську програму "Познер" на "Первом канале".

Автор десятка публіцистичних книг. Разом із братом володіє в Москві рестораном французької кухні "Жеральдін". Громадянин Росії, Франції та США.

2019 року в Україні Познера занесли в базу "Миротворця", оскільки журналіст незаконно відвідав окупований Крим.