Кох: Путін – голова великої мафіозної структури

Кох вважає Путіна мафіозі
Фото: EPA

Колишній російський віцепрем'єр Альфред Кох в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону заявив, що оточення президента РФ Володимира Путіна "повністю злилося з державою".

Колишній російський віцепрем'єр Альфред Кох вважає, що президента РФ Володимира Путіна не можна називати політичним лідером, оскільки він – "глава мафіозної структури". Про це Кох сказав в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону.

"Я думаю, що його не можна оцінювати в термінах політичного лідера. Його потрібно оцінювати як главу великої мафіозної структури. І ось як глава великої мафіозної структури він, безумовно, видатний "хрещений батько", скажімо так", – зазначив Кох.

Він висловив думку, що оточення Путіна – "це найсильніша "сім'я".

"Мало того, що вона сама собою величезні фінансові потоки контролює – вона єдина, яка досягла мети, повністю злилася з державою й очолила цю державу", – впевнений Кох.

Кох: У Путіна попереду муміфікація. Читайте повну версію інтерв'ю

Відео: Дмитрий Гордон / YouTube

Путін очолює РФ із грудня 1999 року, коли його попередник Борис Єльцин подав у відставку. Він чотири рази обирався на посаду президента РФ – 2000-го, 2004-го, 2012-го і 2018 року (із 2008-го до 2012 року був прем'єром).