"Найближчим часом поїде з балетною трупою на гастролі до Гааги". Мережу розсмішила поїздка Путіна з козачим хором на весілля глави МЗС Австрії

На весіллі глави МЗС Австрії виступив Кубанський козачий хор
Фото: EPA

18 серпня президент РФ Володимир Путін побував на церемонії одруження міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль і фінансиста Вольфганга Майлінгера. З ним приїхав Кубанський козачий хор.

Поїздка президента РФ Володимира Путіна на шлюбну церемонію міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль і фінансиста Вольфганга Майлінгера викликала хвилю насмішок у соцмережах.

Російський президент привіз із собою Кубанський козачий хор, який заспівав на весіллі. Путін подарував Кнайсль і Майлінгеру картину, старовинний олійний прес і тульський самовар.

"Я думав це все жарти. А Путін насправді поїхав на весілля у супроводі козачого хору. Треба було ще циган із ведмедем узяти. І щоб Депардьє зі Стівеном Сігалом (актори Жерар Депардьє та Стівен Сігал. – "ГОРДОН") стояли в шубах зі срібними тацями, подаючи горілку в запітнілих чарках гостям", – написав у Twitter опозиціонер Олексій Навальний.

"Свої $200 млрд Путін заробив тамадою", – зазначив користувач Львович.

Користувач Vlad пожартував, що "найближчим часом Путін із балетною трупою поїде на гастролі до Гааги з "Лебединим озером".

Користувач "Сон Медведева" зазначив, що подарунки, які Путін подарував главі МЗС Австрії, "дуже потрібні речі у молодій сім'ї.... у XVIII столітті".

"Прядки не вистачає", – написав він.