Поклонська на своєму весіллі танцювала під пісню Софії Ротару "Хуторянка". Відео

Поклонська вийшла заміж за чиновника Держдуми Соловйова

Фото: Серый Кардинал / Twitter
Депутат Державної думи РФ, колишній "прокурор Криму" Наталія Поклонська відсвяткувала своє весілля в елітному сербському ресторані "Балкан Гриль", розташований на окупованому півострові. На бенкеті були присутні 32 особи, захід обійшовся у 90 тис. руб. (приблизно 37 тис. грн), повідомляє видання Daily Storm. ЗМІ також опублікувало відео, на якому Поклонська танцює під пісню "Хуторянка" української співачки Софії Ротару.

Про те, що Поклонська вийшла заміж за керівника апарату уповноваженого з прав людини російського парламенту Івана Соловйова, стало відомо 13 серпня.

До анексії Криму Поклонська працювала в органах прокуратури України. 2 травня 2014 року президент РФ Володимир Путін призначив громадянку України Поклонську "прокурором Криму".

13 травня 2014 року ЄС заборонив Поклонській в'їзд на територію ЄС і заморозив її активи.

18 вересня 2016 року в Росії відбулися вибори до Держдуми сьомого скликання. У списку партії "Единая Россия" Поклонська йшла четвертим номером у 34-й регіональній групі від міста Севастополя. У зв'язку з тим, що вона була обрана депутатом російської Держдуми, її звільнили з посади "прокурора Криму".