Продюсерка пропагандиста Соловйова викупила права на назву його передачі й отримує від влади Москви великі підряди – Telegram-канал

Соловйов тепер не володіє власним брендом
Фото: ЕРА

Телепродюсерка й бізнесвумен Маргарита Житницька тепер володіє торговим знаком "СоловьевLive", під яким виходить телепередача і діє Telegram-канал російського телепропагандиста Володимира Соловйова. Про це повідомив у Telegram 403.press.

Бізнес-партнерка і продюсерка російського телепропагандиста Володимира Соловйова Маргарита Житницька тепер одноосібно володіє товарним знаком "СоловьевLive", це назва програми та каналу в Telegram. Про це 28 квітня повідомив Telegram-канал 403.press.

"У цьому сенсі становище Соловйова незавидне: виходить, що він пише в чужому Telegram-каналі, він бренд-заручник", – ідеться в замітці.

Водночас Житницька отримує великі суми як підрядник від влади Москви: із 2019 року компанії "АКП Строй-инвест", 60% якої належить продюсерці Соловйова, виділили бюджетні контракти на 3,8 млрд руб. (за нинішнім курсом – $51 млн). Усього фірма отримала 12 підрядів. Усі вони пов'язані з благоустроєм, капітальним ремонтом та будівельно-монтажними роботами. До того ж 10 із 12 контрактів уклали без конкурсу, стверджує Telegram-канал.

Соловйов із 2010 року працює на державний холдинг ВДТРК, веде авторські програми пропагандистського спрямування, дає різкі оцінки владі України й російській опозиції. Прихильник анексії Криму.