Путін заявив, що поки що рано говорити про те, щоб він пішов із політики після 2024 року

Путіна вперше було обрано на пост президента РФ у 2000 році
Фото: ЕРА

За словами президента Росії Володимира Путіна, попереду в нього ще п'ять років напруженої роботи, і йому складно робити прогнози щодо того, чим він займатиметься після завершення каденції.

Президент Росії Володимир Путін заявив у інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera, опублікованому 4 липня, що поки що рано говорити про те, що він піде з політики після 2024 року.

Відповідаючи на запитання, чи піде він із політики після 2024 року, коли закінчиться термін його президентських повноважень, Путін сказав: "Поки що рано про це говорити".

"Попереду ще п'ять років напруженої роботи, і за такої стрімкої динаміки, яку ми зараз спостерігаємо у світі, складно робити прогнози... Зараз мені є чим зайнятися в тій якості, у якій я перебуваю", – зазначив Путін.

Путіна було обрано на пост президента РФ у 2000 році. Після двох термінів, у 2008 році, він перейшов на посаду глави уряду РФ, а президентом став Дмитро Медведєв. У 2012 році Путіна знову було обрано главою держави, також він виграв президентські вибори 2018 року.

25 травня 2018 року Путін говорив, що не балотуватиметься у президенти РФ більше ніж два рази поспіль.